13.10.05

het is gelukt

ik was down and out vanavond en heb er over gedacht om stilletjes in een hoekje op de bank te gaan zitten en moe te zijn maar ik had vandaag een belofte gedaan en daar moest ik me toch aan houden. Alles staat erop!
van Wales t/m de salsa workshop met DigitalPort. Twee maanden bijgewerkt en op chronologische volgorde gezet. Je moet dus wel even dieper de site in.

ik wilde zelfs nog een stap verder gaan en ben begonnen om mezelf op de foto te zetten via de spiegel in al m'n nieuwe outfits maar dat werd echt helemaal nix. Het was te donker, met flits zag je niks meer in de spiegel en met een camera voor m'n lieftallige gezichtje kwam de kleding toch een stuk minder leuk uit.
Corina, 7 november hou je dit van me tegoed en ik heb ook nog de 8e vrij genomen om je netjes af te zetten op schiphol en je uit te zwaaien.

btw, hebben jullie ook last van spam comment op jullie site? en zo ja kun je daar wat aan doen?

5 opmerkingen:

muddybirds zei

Met een glimlach op het gezicht...het enige wat je kunt doen is de 'word verification' functie inschakelen op de blogger.com website als je inlogt zodat iedere comment leveraar een woord of phrase moet intypen om daadwerkelijk te posten.
Leuke update!!

Janette zei

dank voor de tip, meteen ingevoerd dus een beetje lastiger voor jullie, mijn publiek om te commenten maar wel fijn voor mij dat ik geen aanbiedingen voor Viagra meer ontvang via mijn blog......

muddybirds zei

Heerlijk, ik ga er even goed voor zitten en helemaal alles afscannen! Ik vind het wel heel belangrijk dat je het in overweging neemt om mijn de outfits te showen! Hihi, doen we zeker de 7e!! Lief van de 8e ook. Ik heb je sms ook gekregen, ik mis jou ook, heel erg, liefs Corina x

muddybirds zei

He jammer, alles bekeken, de koek is weer op! Heerlijk, we hebben het toch wel nodig voor de update van het dagelijkse leven hoor! Anders zijn we echt out of space voor elkaar! c

countrysidesingsang zei

He he gelukkig dat je weer in actie bent,het was wel akelig stil op je site